DET GLADE BUDSKAPET!

Siden barna er mennesker av kjøtt og blod, måtte også Guds Sønn bli menneske av kjøtt og blod som de.
For ved sin død gjorde han ende på djevelen som da var dødsrikets hersker, og ved sin død
 befridde han fra djevelens makt alle dem som av frykt for døden levde i trelldom hele sitt liv. (Hebr 2,14-15) 

Gjeldsbrevet som gikk imot oss på grunn av lovens bud, strøk han ut og tok det bort ved å nagle det til korset. Han avvæpnet djevelens makter og myndigheter og stilte dem åpenlyst til skue, idet han viste seg som seierherre da han triumferte over dem på korset. (Kol 2,14-15)

Da brøt det ut en krig i himmelen: Mikael og hans engler gikk til krig mot draken. Draken kjempet sammen med sine engler men ble overvunnet, og de hadde ikke lenger noen plass i himmelen. Den store draken ble styrtet, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan og som forfører hele verden; han ble kastet ned på jorden og hans engler med ham. Og jeg hørte en høy røst i himmelen som sa: «Seieren og kraften og riket tilhører fra nå av vår Gud, og hans Salvede har herredømmet. For våre brødres anklager er styrtet, han som anklaget dem for vår Gud dag og natt. De har seiret over ham i kraft av Lammets blod og det ordet de vitnet om; de hadde ikke sitt liv så kjært at de ikke ville gå i døden. Derfor skal dere juble, himler og dere som bor i dem! Men ulykkelige jord og hav! For djevelen er kommet ned til dere, og hans raseri er stort. For da så draken at han var kastet ned på jorden og han vet at han bare har en kort tid igjen. (Åp 12,7-13)

Frykt ikke!

Jesus er den første og den siste og den levende. Han var død, men se, han lever i all evighet og nå har han nøklene til døden og dødsriket. (Åp 1,17-18)

Gå derfor ut i hele verden og forkynn dette gledens budskap for alle mennesker.
Den som tror og blir døpt, skal bli frelst. Men den som ikke tror, skal bli fordømt.
(Mark 15-16)

AMEN — AMEN!

Legg igjen en kommentar